Är du intresserad av hur just DIN hjärna fungerar?

Då ska du vara med i Minnemeras forskningsstudie!*

Då får du en överblick av dina kognitiva förmågor, dvs. funktioner så som minne, inlärning, snabbhet och planeringsförmåga.

 
 

Hur går det till?

 
 

2

Kom till Minnemeras kontor på KTH, Stockholm för ett kognitivt test som tar ca 45 minuter


3

Du får ditt resultat snart!

 

Minnemera är en e-hälsostartup som utvecklar digitaliserade, evidensbaserade kognitiva test för att tillgängliggöra bedömning av kognitiv funktion.

*För att delta behöver du vara över 18 år, ha svenska som modersmål och ingen känd kognitiv nedsättning.

 

Mer information om studien

Stress- och minnesrelaterade sjukdomar är ett växande problem. Därför har vi på Minnemera utvecklat ett digitalt kognitivt screeningverktyg som möjliggör säker och enkel testning av kognitiva förmågor, t.ex. kort- och långtidsminne, uppmärksamhet och kognitiv snabbhet. För närvarande genomför vi vår tredje stora forskningsstudie som syftar att bygga upp en jämförelsebas. Därför är vi i behov av över 1000 friska personer som vill genomföra en kognitiv screening hos oss. Testerna som ingår i den digitala kognitiva screeningen är evidensbaserade och har goda kliniska resultat.

Mer information om deltagande

Studien sker på vårt kontor i THINGS-huset på Drottning Kristinas väg 53 (beläget på KTH Campus Valhallavägen, Stockholm). Under ditt besök kommer vi först att göra en kort intervju med dig och sedan kommer du att få göra ett kognitivt screeningtest på egen hand med hjälp av en surfplatta. Det tar cirka 45 minuter att genomföra testet. Testningen sker på svenska. Du behöver inte att ta med dig några hjälpmedel och deltagandet är helt kostnadsfritt. Efter ditt deltagande kommer du att få ditt personliga resultat hemskickat via brev. Resultaten kommer att visa dina kognitiva förmågor, dina styrkor samt dina svårigheter.

Om du har fler frågor eller inte hittar en tid som passar dig i vår almanacka kan du nå våra forskare på nyfiken@minnemera.se.