TEKNIK OCH OMSORG PÅ ETT STÄLLE

Vi digitaliserar
kognitiva tester

Mindmore är en digital plattform för kognitiv testning. Den kan användas av vårdgivare på alla nivåer och testar patienters kognitiva funktioner via en surfplatta. Tjänsten är CE-märkt och testerna utgår från klinisk standard.

 
highlight%2B2.001.jpg
 
Result+view+example.jpg

Avlastar och effektiviserar

Smart verktyg för vårdpersonal

Mindmores digitala testplattform mäter exekutiva funktioner, processhastighet, uppmärksamhet, reaktionssnabbhet, minne, språk och visuospatial förmåga. Testerna görs på en av våra surfplattor och kräver ingen testledare. Det betyder att fler patienter kan testas, resurser frigörs och vårdpersonal slipper onödig administration.


EVIDENS.jpg

Patientsäkert och kliniskt beprövat

Evidensbaserad testplattform

Mindmores tester är konstruerade i enlighet med klinisk praxis och vedertagen forskning. Skillnaden från dagens metoder är att vi använder digital teknik istället för papper och penna. Vi har ett dedikerat forskningsteam som tillsammans med våra kliniska partners säkerställer att plattformen uppfyller nödvändiga krav på tillförlitlighet och patientsäkerhet.


Mindmore - Gubbe yellow brain@3x.png

Vi hjälper dig

Är du intresserad?

Just nu finns Mindmore på ett flertal vårdcentraler och hälsocentraler runtom i landet. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vår digitala plattform kan implementeras där du är verksam.

 
 
ill-door.png

TILLGÄNGLIGT

Det digitala formatet gör så att fler kan testat och snabbare få rätt vård.

ill-puzzles.png

ENKELT

Tjänsten är enkel att använda, både för vårdpersonal och patienter i alla åldrar.

ill-target.png

RELIABELT

Tjänsten har hög reliabilitet i och med att alla tester genomförs exakt likadant.