minnemera-aug2018-small-39.jpg

Engagemang som gör skillnad 

Minnemera består av neuropsykologer, forskare inom neuropsykologi och geriatrik, samt mjukvaruutvecklare och interaktionsdesigners. Tillsammans har vi klinisk erfarenhet från öppenvården, psykiatrin, utredningsverksamhet och rehabilitering.

Vår filosofi är att samarbeta mellan medicinska och tekniska discipliner för att skapa användbara, digitala verktyg som kan göra stor skillnad inom vården. Därför lyssnar vi extra noga till vad de som är verksamma inom primärvård, öppenpsykiatri och minnes-rehabilitering har att säga. 

I vår arbetsprocess ingår kliniska studier varvat med rena användartester. Vi har en öppen dialog med vården för att hela tiden kunna anpassa vår produkt efter rådande behov. Våra tester är evidensbaserade och har genomgått kliniska studier av externa parter. 

Minnemera är den första produkten från Mindmore.

 
Sara-2.jpg
 

VD och medgrundare

Sara Wallén

Serieentreprenör som drivit en rad sociala påverkansprojekt och tilldelats Psykologförbundets Lilla Psykologipris för sitt arbete med Minnemera. Utbildad på Psykologprogrammet vid Stockholms universitet.

sara [at] minnemera.se

 
Alejandra-4.jpg
 

KOGNITIV FORSKARE OCH KLINISK CHEF

Alejandra Machado

PhD och post-doc i Neuropsykologi. Ansvarar för det kliniskt relaterade arbetet parallellt med att forska inom geriatrik, Alzheimers och kognitiv testning vid Karolinska Institutet.

alejandra [at] minnemera.se

 
minnemera-aug2018-small-11.jpg
 

KOgnitiv forskare

Wobbie van den Hurk

MSc i Cognitive Neuroscience från University College London. Ansvarar för våra studier och dataanalys. Tidigare statistiker i psykologi vid University of Amsterdam och forskare i hjärnplasticitet vid Netherlands Institute for Neuroscience.

wobbie [at] minnemera.se

 
anna 7.jpeg
 

Marknadsansvarig

Anna Söderlund

Leg. Sjuksköterska med mångårig erfarenhet produktutveckling, internationell försäljning och lanseringar inom medicinsk teknik. Ansvarar för marknadsföring och försäljning.

anna [at] minnemera.se

 
 

Investeringar

Minnemera är ett Sting-bolag. Vi har tagit emot stöd från ALMI, medtech4health, Vinnova, EIT Health, SWElife och Stockholms universitets innovationskontor. Dessutom har vi fått pris av Psykologförbundet.

 

Läs om vår integritetspolicy här